O nama


VIŠE OD 15 GODINA PRUŽANJA USLUGA ZADOVOLJNIM KLIJENTIMA
Tvrtka Dundo Maroje d.o.o. postoji od 06.07.1993 godine., a 20.12.1995. usklađena je sa Zakonom o trgovačkim društvima. Dugi niz godina uspješnog poslovanja sa mnogim zadovoljnim klijentima usmjerio nas je u nekoliko glavnih djelatnosti koje i danas uslužno obavljamo za vas.

Glavne djelatnosti: računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi

Zahvaljujući stručnosti i izvrsnom poznavanju financijskog i bankarskog poslovanja uz suvremena programska rješenja i informatičku opremljenost, nudimo Vam cjelovitu knjigovodstvenu i savjetodavnu uslugu, namijenjenu tvrtkama, obrtnicima, neprofitnim organizacijama i udrugama. Nama prepustite komunikaciju sa poreznom upravom, FINA-om, HZZO-m i HZMO-m. Elektronski smo povezani sa svim navedenim institucijama.

Nudimo Vam porezne savjete kako bi u sklopu postojećih zakona platili što manje poreznih davanja. U mogućnosti smo Vam prikazati trenutno stanje Vaših računa u poreznoj upravi kao i pregled nepovezanih RS obrazaca s uplatama. Na Vaš zahtjev prosljeđujemo sve navedeno e-mailom, faksom, sms-om ili nekim drugim odabranim sredstvom prema Vašoj želji i/ili mogućnostima.

Predaju svih financijskih izviješća vršimo elektronski bez potrebe za Vašim dolaskom i trošenjem Vašeg dragocjenog vremena.